Zemra ime


Dionis Xhafa

Zemra ime është e shtrydhur si shfungjer dhe si limon, është bërë ujë e ujëvarë, e kanë goditur me shkelma, me helmeta dhe me darë, sëpatë e me çekan, zemrën time.

A ju armiqtë e zemrës sime, mos pafshi ditë të bardhë. Ju rrjeptë gjak i pastër i zemrës sime, ju tradhëtorë zemërzinj.

Flavia Gerco

Advertisements