Buçet


Dionis Xhafa

Buçet, si përdredhin fjalën e të tillët mund të jenë femra dhe meshkuj,

çfarë e kanë thënë dje nuk e thonë sot, e hidhen e dridhen ndër interesa të fëlliqta,

cila kurvë e cila mënxyrë, cila hipokrizi ndot të keqen, ndër kohë të reja,

vetëm mashtrojnë dhe ndaj tradhtisë mos kërko shpjegim se është e kotë, buçet mund te jenë fëmra, por edhe meshkuj! Buçet.

 

 

Advertisements