Heshtja


 

Dionis Xhafa

 

Hesht, kur diçka më të mirë nuk ke për ta thënë,

gjërat do të ecin mirë vetiu, e do të shkojnë në vend,

natyralisht aty ku e kanë edhe drejtimin, do të ketë zhvillim,

ndriçimi, ngrohtësia dhe lumturia do të të takojë, tok me harmoninë.

 

 

 

Advertisements