Statuja e çuditshme


Dionis Xhafa

 

Një statujë e çuditshme shihet përpara shtëpisë sime,

në këtë vend që e kam mësuar tashmë përmendësh,

por që në fëmijëri nuk e doja dhe as që do ta dua ndoshta ndonjëherë,

dhe çudi është jeta, trubullirë e përditshme, në këte vend të lajthitshëm.

 

Advertisements