Shqiptaret dhe serbet (me gabime ortografike, nga celulari)


Dionis Xhafa

Ne shqiptare u lindem,

prej dheut tone nuk kemi perse te shqitemi, i yni eshte,

pushkën mbi koke, t’a durojme s’kemi pse.

 

E ne serb ke lindur,

s’ke perse me urren pse ndryshe jam nga ty,

e me cizme udhen time mos ma shkel,

e tankun ne zemer mua mos ma mbaj.

 

 

 

 

 

 

Advertisements