Besa (shkruar nga celulari)


 

Dionis Xhafa

Besen mbaje ne je burre,

ajo e mban fillin e jetes,

dhe ne vrasje mos e lesho,

jetes tende ne dac t’i japesh kuptim.

 

Njerezia dore per dore mbahet,

filli këputet ku eshte me dobet,

ku bese thyhet fiton e liga,

Persia kridhet, Greqia dergjet.

 

Advertisements