Periferia


 

dionis xhafa4

Dionis Xhafa

 

Zotërinj, shikoni periferinë, ata njerëz të varfër dhe ata që janë të drejtë shihni,

që enden nëpër udhë e rrugica të humbura, pa pasur asnjë mundësi ekonomike, dergjur në varfëri,

me ata po merruni dhe kujdesuni, me malësorë që dergjen në varfëri të skajshme,

derisa si te Migjeni përulen për kotheren e bukës, se periferia, zotërinj, lëngon lot e gjak.