Heshtja e rëndë


dionis xhafa1

Heshtja e rëndë

Dionis Xhafa

 

Hesht, sepse thonë se kush di të heshtë, di edhe të flasë,

bëjë atë të rëndë, maksimumin nga vetja jep e tradhtinë e të keqen lërua të tjerëve,

jep maksimumin e lumturo kudo e ngado, ti je ai që je, origjinal, ndryshe nga çdo qënie e kësaj bote,

dhe me fjalët e tua fisnikërisht që të zbukurojnë, ndaj dhe unë kam zgjedhur të hesht rëndë.